PERLIS!!!here i come :)

weh serius excited balik UITM terchenta...serius wehhh....serius aku tipu =.=....serius penat angkat barang td..dah la tingkat 3...ingatkan tingkat 1 sbb ada org tu texting aku ckp aku dpt aras 1..tgok2 atas skali woohhhhh....semput aku..trun berat aku 10 kilo tau!ok fine! aku tipu +_+

"ma ang dapat aras 1"

ok aras 1 je :)
xdela penat sgt..
ok nak bawa printer siap2...
eh bila g cek nama dpt bilik 303???
ok tau dah..atas skali tuh :)



pabila mengalami keadaan seperti ini terasa pentingnya ada seorang abg..kuakuakua i luv..muah3 syg dia bnyak2....bleh x mcm tu??pirahhhhhh nmpk sgt pentingkan diri sendiri mcm otomen.....tau x otomen??ala ULTRAMAN tu..yg suka fire2 raksasa tu..ha yg tu lah!kak long saya pun suka fire2 jugak tau!tp dia bukan otomen..dia RAKSASA..aummmm =.=

ok fine...klej ni sgt jauh dgn dining...klej ni juga xda cermin besar gedabak mcm klej dahlia...tp yg best xpayah nak naik turun batu caves dah :) ...semput tau wlaupun dah bertahun2 naik trun batu caves..ok baru 2 tahun -_-"..woiiiii 2 tahun tu pun penat tau..dah la klej sgt LAH jauh dr kelas tau...ok aku xtipu yg ni tau!

nak makan...nak makan...nak makan....dengan kuasa yg ada, SUPERMAN cepat belikan aku makanan...kuakuakua...aci x mcm tu?



k done.


2 budak comel=):

nurul afika said... Reply To This Comment

i`am so sorry~ mak masak kari~
ampun ampun ampun~~~haha

amir aizat said... Reply To This Comment

goodluck study okay!