THE NEW LIFE HAS BEGUN

THE NEW LIFE HAS BEGUN.. IM OFFICIALLY 23 YEARS OLD.. IM TRYING TO CHANGE MY SELF TO BE A BETTER PERSON... PERHAPS :")

XIAWU SAN TIAN WO YOU HUAYU :)

assalammualaikum ^_^

Motif utama update belog? Saja nak post cakap duduk dekat library.. over tak? over tak? over takkkk??? kahkahkah.. mesti korang ingat aku datang sini kan? 100 peratus memang salah.. saja lepak sini sebab petang japg ada kelas mandarin pukul 3.. kelas habis tadi pukul 12.. rasa macam tak berbaloi je nak balik rumah sewa.. Jintian wo you Huayu.. kasi speaking mandarin sikit.. kahkahkah..

Sambil lepak-lepak kat library mesti la online sama.. eksited ja tadi siap bawa buku mandarin konon-konon nak study padahal study facebook je lebih.. eh silap-silap.. buat keja  lebih lagi la dari online.. alang-alang dah ada internet kat sini terus search assignment pasal insurance.. maklum ler I tak mampu nak berbroadband...

Did you know plastic bags and other plastic garbage thrown into the ocean kills as many as 1 million sea creatures a year! Ever heard of the Great Pacific Garbage Patch? It's twice the size of Texas and is floating somewhere between San Francisco and Hawaii. Can you imagine it?


ok2 jangan duk gigih baca... yang tu memang fakta.. jangan duk buang sampah rata-rata na.. eh3 saja nak promote sebab tu tajuk presentation BEL.. ha mai nak gitau tajuk dia apa.. RECYCLING :)
Insyaallah minggu depan kena present.. wish me luck.. lecturer tu \Chinese dan sangat sangat dan sangatlah straight.. aritu tak pergi kelas sebab hantar dokumen ptptn.. so terpaksa skip kelas dia..

L : why u didn't comes to class yesterday?
Me: sorry madam.. i have to settle my ptptn.
L: u better write me an absence letter if not i ill deduct your mark.
Me: erk??

ha macam tu la.. so mau tak mau kena la buat surat.. nak ponteng kelas dia pun kena fikir sejuta kali tau... eh lupa nak gitau.. hari sabtu ni kitorang ada buat community service dekat kampung.. tunggu tau :)


*gambar raya aidiladha* wink wink ;)
mood tengah happy sebab baru habis test semalam.. boleh tidur dengan aman dan damai..

HAPPY BELATED BIRTHDAY

Assalammualaikum ^_^

Ehem ehem testing testing :)

HAPPY BIRTHDAY TO YOU..
HAPPY BIRTHDAY TO YOU..
HAPPY BIRTHDAY TO SHAZ N TIKAH..
HAPPY BIRTHDAY TO YOU :D

 Yeayyyyy tepuk tangannnn...amboi eksited sangat.. actually besday shaz dengan atikah bulan 10 aritu.. sorang 15.10 lagi sorang 10.10... so celebrate sekali la.. nak celebrate time tu masing-masing ada dekat kolej.. ira pulak tengah final exam.. so kena tunggu semua ada baru boleh celebrate.. benda ni semua ira yang plan.. konon-konon macam suprise birthday parti la.. chewahhhhhhhh :)

Macam tak percaya 9 tahun dah kan? semua dah besar.. dulu masa form 1 semua selekeh nak mampus.. bila belek2 gambar lama mesti nak gelak guling2.. "eh aku ke ni..hitamnyaaaa"....yang dah kahwin pun ada.. yang makin comel pun ada.. alhamdulillah still contact sampai harini.. maybe bulan 11 ni birthday izzaty pulak... tahun lepas birthday ira main baling2 tepung.. tak caya? tengok sini :) yang tu la paling happening.. memori semua tuh..

Anyway harap friendship ni berkekalan... sayang semua.. lots of love <3




time ni celebrate birthday zati.. tahun 2010 :)


sorg dah kahwin sorg lagi bakal kahwin :)


 ha yg tudung purple tu la izzaty.. yang lain2 tu nak juga nyebuk..kikiki