cara2 nak jd seorang pensombong yg hebat pd abad ke-20


  1. Klau nak jd pnsombong yg hebattt msti blgak dan sntiasa bajet hot! klau ada org tgur buat2 xdgr mcm korang 2 pekak... ok keep it up..lpas 2 korang akn nmpk status2 di fb yg kurg mnyenangkan.."ceh bajet hot! ingt lawa la 2"...puihhhhh3..booooooooooo!!!!!
  2. Klau ada org add korang dkt fb jgn main approve je..tgok dulu profile dia...klau korg rasa nak approve, approve la klau xnak sila reject ok! lpas 2 gerenti xkan ada org add korg dah.. dan korg akn lihat jmlah fren korang mkin sdikit... sbb apa?? sbb korang dah kna remove..... pdn muka! ceh nak jd pensombong yg hebat knon... ewwww bjet hot la 2 =.=
  3. klau ada org im korang dkt fb or mana2 jgn lyan..buat x nmpk... klau korg mcm 2 thniah sbb korg mmg pensombong yg hebat pd abad ke-20... lpas 2 korang bleh kwn dgn patrick..dduk bawah batu jd org asli...
  4. ekceli aku xtau sgt mcm mana nak jd pensombong yg hebat pd abad ke-20 sbb aku seorg yg penbaik ok! kuakuakua.... seorg gadis yg ayu, sopan sntun dan lmah lmbut mstilah jh seorg yg penbaik kan??? eh btul ke statemnt td??hah hntam jela...

Entri ini hnya entri utk merapu..xda kna mgena dgn sesiapa ok...
Entri ini pndek shja sbb saya bkn seorg pnsombong yg hebat yg hidup pd zaman doremon...
sorry cekgu..tatabahasa saya tak betul..sbb saya kurang pndai T_T

k done.





6 budak comel=):

taliff said... Reply To This Comment

Klw nak jadik Penyombong tapi kalau takde BAGET "Duit" Cmner??? huhuhuh

Singgah Dari :I Think OF

SYIMA said... Reply To This Comment

2 namanya bajet hot je lbih :)

cikcomot said... Reply To This Comment

hahah.. rase nye sy pon mcm ade ciri2 penyombong terhebat je..

xeply IM/YM/CHAT sbb malas nak melayan laki yg mggatal..

kui3.. tapi actually bukan sombong.. berhati2.. :)

SYIMA said... Reply To This Comment

ok bleh continue bt entry ni :)

Ija AppLe :) said... Reply To This Comment

da wat sume 2,
tp frend still ramai,
nak kire camne ek?hehehe..
nice entry btw :)

SYIMA said... Reply To This Comment

owh =.=
anda pnsombong yg suku hebat..hahahah
bleh x mcm 2???/