Wahai budak2 UITM sekalian ada apa dgn 4.11 ni?


Assalammualaikum ^_^

Wahai anak-anak didik UITM sekalian, ada apa dengan 4.11 ni?? duit PTPTN nak masuk ke?? kita ada dating ke?? ke Dato' Prof. Ir. Dr. Sahol nak belanja kita semua makan pizza ke?? tidak-tidak..semua itu salah...sebenarnya ada apa dgn 4.11 ni???
*
*
*
*
*
ada apa?
*
*
*
*
*
ada apaa?
*
*
*
*
*
ada apaaaaaa? (jerit kuat2)
*
*
*
*
*
tadaaaaa :'(

Result keluar 4.11 ni...masa ni la semua orang nak mesej..semua orang nak hantar chat dekat facebook..sebulum ni tak penah na tegur pun tapi bila result keluar sibuk2 je nak tanya..hey u..hipokrit lah..


Owh btw asma tak suka orang macam tu..sibuk je..bila result keluar je buat-buat caring sebelum ni cakap pun tak pernah..huh =="



Nota hati:
Nurl afika, Raja, Eka, Ikin n Faizah..dont worry bcoz u are not the person that I mean it :)
JEFFES dihati..kahkahkah




11 budak comel=):

chocolurffy said... Reply To This Comment

4 ae bulan nih jum mkn pizza jum ! ak belanja.. hg bayaq ! hahaha

ASMAH HARUN said... Reply To This Comment
This comment has been removed by the author.
SHAFIQ HASHIM said... Reply To This Comment

Semoga Berjaya...

ASMAH HARUN said... Reply To This Comment

@chocolurffy buleh2..nnt duit ptptn masuk aku belanja ampa semua ok..tapi memandangkan awak tu kak long awak la bayar..kahkahkah

ASMAH HARUN said... Reply To This Comment

@SHAFIQ HASHIM terima kasih :)

husnazahidi said... Reply To This Comment

its true!
statement awk yg ckp bla rsult kluar smua cbuk mcg..tyme free nie xnk plak.. cbuk nk taw sal rsult org..huk3..

btw..gudluck ye..^^

ASMAH HARUN said... Reply To This Comment

@husnazahidi hahaha kan..btw terima kasih :)

aRa ❤ aFiq™ said... Reply To This Comment

waaa.. takot tol ngn tarikh ni..

ASMAH HARUN said... Reply To This Comment

@aRa ❤ aFiq™ asma lagi la takut

nurul afika said... Reply To This Comment

tak payah appear online lepas result keluaq nanti..hahaa

ASMAH HARUN said... Reply To This Comment

@nurul afika ya ultraman saya memang pandai :)