SEGMEN NASZ : BLOGLIST NOVEMBER 2011


Assalammualaikum ^_^


*tekan sini untuk ke blog abang nasz*


Selamat tengah hari kawan-kawan...lepas habis buat kerja rumah terus buka laptop tengok facebook, tengok blog..bila tengok blog warhhhh abg nasz ada buat segmen..nak terjojol biji mata tengok..excited sangat nak join..syarat-syarat nak join segmen ni senang je :)


Syarat-syaratnya:

1. First korang kena copy Pic Grafitti yang abang nasz sediakan dan paste kat entry korang serta linkkan ke blog abang nasz.

2. Salin Tajuk segmen iaitu "SEGMEN NASZ : BLOGLIST NOVEMBER 2011"

3. Korang tulislah kenapa nak join bloglist abang nasz. Ringkas pun takpe.

4. Siap? Publish dan letakkan url korang kat blog abang nasz dibawah entry "SEGMEN NASZ : BLOGLIST NOVEMBER 2011"

5. Segmen ni tutup pada 1hb November 2011 pukul 11.00 malam.


Asma nak join segmen ni sebab asma tak penah join mana-mana segmen...TAK PERNAH ok!! sebelum ni abang ben buat segmen semua tak sempat nak join..yela buka selalu on9..bila on9 dah expired segmen tu..huh frust betul..so asma nak join la segmen abang nasz..lagi satu sebab blog abang nasz hebat owh..tak percaya?? jom kita serbu blog dia :)



2 budak comel=):

NasZ said... Reply To This Comment

salam. dah follow sini. blog saya biasa je la wak. Tak hebat mana pun. anyway, thanx sudi join. nanti check link awak kat sidebar "My November 2011 Bloglist" ye?

ASMAH HARUN said... Reply To This Comment

@NasZ k abg nasz..nnt asma check :)