Macam mana nak tahu sape yang delete kita dekat facebook?

Assalammualaikum ^_^

Korang penah tahu tak yang ada software untk kita tahu sape deactive facebook, sape delete kita dari friend list dan sape yang tak accept friend request kita??? kalau tak tahu mari sini "cekgu" asma nak ajar..kihkihkih :")


STEP 1


Nampak kan sebelah home tu ada unfriends..haa kat situ lah nanti dia akan hantar notification.. tapi korang kena download dulu tau benda tu.....



STEP 2



k nak install beda tu korang click sini... lepas korang install secara automatik dia akan muncul dekat facebook korang...



STEP 3



tapi klau korang rasa benda alah ni menyusahkan, korang boleh je uninstall.. click setting pada google chrome... cari tools..lepas tu clcik extension...so uninstall jela...



Senang kan..semudah ABC :)
Selamat mencuba kawan-kawan :)



6 budak comel=):

Junk said... Reply To This Comment

aku da install benda ni tp aku still xdapat view orang yang block aku.. :(

azam azaris said... Reply To This Comment

menarik!

shida said... Reply To This Comment

ah yeah?
haha..menarik
nk install lah..
tq dear...ahaks...:)
~~

ASMAH HARUN said... Reply To This Comment

@Junk owh kalau yg orang block kita tu tak tahu boleh ke tak....

ASMAH HARUN said... Reply To This Comment

@azam azaris thank :)

ASMAH HARUN said... Reply To This Comment

@shida hehehe welcome :)