KEBIZIAN APAKAH INI?

Assalammualaikum ^_^

Pejam celik pejam celik dah nak final kan? macam tak percaya... rasa macam baru je masuk... apakah ini? kemimpian kah? wak lu betul la ni.. lepas cuti raya ni ada lagi 7 minggu sebelum final.. dupdap dupdap dupdap luruh jantung aiiiii... 

Actually nak cakap psal life bila dah masuk degree.. seriously sibuk sangat.. tiap-tiap hari tidur pukul 2 pagi.. kalau kelas pkul 8 mmg nasib la.. klau kelas kira-kira takpa ni klas yg pensyarah asyik cakap cakap dan cakap sampai aku pun tak paham apa yang dia cakap.. kadang-kadang nak salin notes pun tak sempat sbb dia cakap laju sangat.. so saya memilih untuk dengar apa yg dia cakap dr menulis.. hewhewhew...

Selalu kelas habis pukul 6.00 ptg.. kalau hari isnin dgn selasa memang kena jalan macam macam LRT.. samapi rumah dalam pukul 6.40 ptg.. lepas tu cepat-cepat mandi sbb bas pukul 7.30 mlm... can u imagine it? penat gila pork wa cakap sama lu.. kadang-kadang hari rabu malam ada kelas ganti mandarin.. balik kelas kena pula settle kerja untuk esok.. hari ni 1 to-do list settle esk bertambah 2 to-do list :(

Dulu time diploma balik kelas boleh lagi jalan lambat-lambat sambil gelak terkekeh-kekeh dgn JEFFES.. yg paling bagus siap boleh tidur lagi sementara nak tggu kelas petang.. hebat kan? yang paling seronok kelas 4hari seminggu... pastu hari jumaat sempat lagi g pasar malam... tp sekarang?? apakah ini??

Takpalah terima saja... degree memang mencabar sikit.. STRIVE FOR MY FUTURE... CHAIYOKKKKK!!!

hai call me asmaroro...
sayalah mak segala panda..

1 budak comel=):

chocolurffy said... Reply To This Comment

kita serupa......sibuk sampai tak menang tangan....penat :(