ada kebaikan ke karaoke?

salam...
ha nmpk tjuk dkt atas 2??
meh2 nak cita.....
.
.
.
.
.
.
.
sbnrnya aku pon xtau apa kbaikan KARAOKE
sbb dlm seumur hidup aku aku pnah msuk 2 kali je...tu pun sbb TERPAKSA tau!
td g antar assignment law...
eka tiba2 ja ajk g karaoke...
aku pun apa g....
bebel la...tu la ni la..
last2 g juga..
nasib baik aku dah pkai lawa2 tau!

first time aku msuk tmpt 2 masa sem 2..
diorg pksa2 aku msuk..
mmg nak kna r diorang ni...
sbb aku baik nak jaga hati kwn2 aku ikut juga....
kuar bilik karaoke 2 mmg masam gila arh muka aku..
ha 2 la...pksa sgt....
nasib baik aku xgtau NARUTO kata korang buli aku..
klau x dah lama korang kna sakai dgn dia tau.. :)

even masa skolah dlu pun aku xpnah msuk tmpt karaoke...
aku xpnah nak join bila kwn2 aku ajk...
diorang karaoke aku rayau2 dlm mall...
aku xkisah aku jln sorg2 dlm mall jnji aku xmsuk tmpt 2...
*eh mcm budak baik je*ngengenge
so td kli ke2 aku msuk..
nsib baik kuar 2 muka aku ok je :)



wlpun tension tp still trsnyum :D

KEBAIKAN KARAOKE
  • diorang ckp bleh hilangkan stress..tp aku xtahu la plak sbb aku xpnah cuba...aku klau stress tdur je...bgun 2 dah ok dan trus rasa kuat mcm batman...
  • sronok sbb bleh enjoy dgn kwn2.....ala aku dpt merapu dgn kwn2 pon dah sronok...free plak 2...10 jam mrapu pun xkna bayar...

KEBURUKKAN KARAOKE
  • bak kata ustaz ABDUL AZIZ lagha semua 2...tau apa 2 lagha?????lagha 2 mcm buat keja sia2....so jgn buat kja yg lagha ya kwn2...jdilah mcm saya :)
  • wlpun suara kwn kita xsdap terpaksa dgr juga...sbb apa???sbb nak jaga hati diorang...sbb dia kak long saya...SORRY KAK LONG n NNEK KEBAYAN
  • buang duit la...mkn lagi kenyang....
  • dah2 mlas nak list bnyk2..jap g kak long sy marah...dia MAFIA tau...garang mcm NAGA...muahahahahaha


wlpun spek 2 _____....
wlpun gmbr ni nmpk skema tp nak juga ltak...
^_^V
ATTENTION
  • sem ni ada listening utk MUET...eh gegendang telinga aku ok lg x??? :D

k done.sekian.


2 budak comel=):

miszDiLah said... Reply To This Comment

kak LONG anda sngt kejam ! h0h0h0

SYIMA said... Reply To This Comment

saya sgt takut dgn KAK LONG saya :]